ABOUT kita

  • 3 dhasar produksi 

    Ing basa produksi dumunung ing Cina Kidul, Southwest China lan China.Convenient Utara segara lan alur transportasi njamin keuntungan maksimum. 

  • peralatan 15 jinis  

    Panutup konkrit manggonke nyawiji mompa lan peralatan ulang, pilihan liyane kanggo sampeyan.

     

     

  • 25 years 'experience 

    Madeg ing taun 1993, darmabakti kanggo R & D, sales lan sawise-sales peralatan konkrit.

  • perusahaan 28 cabang

    tambahan beda fokus ing R & D lan produksi macem-macem komponen, njupuk sing kualitas saben komponèn ing tingkat perusahaan lan bisa independen didol lan slamet ing pasar.

  • 1000 pegawe

    Seleksi perusahaan lan cultivates talents profesional lan accumulates pangembangan long-term saka perusahaan.

  • layanan Customized

    layanan Customized

    layanan selaras nuduhake kekuatan technical lan pasar kita acceptance.Almost kabeh bisa selaras miturut kabutuhan, isine bagean account utama milih, hiasan external, etc.OEM lan Potongan diwenehake.
  • Technical Support

    Technical Support

    Sadurunge sade kita bakal menehi saran peralatan cocok miturut kabutuhan klien lan kahanan praktis liyane nggunakake pengalaman kita lan sade knowledge.After profesional, engineer kita kasedhiya kanggo debugging instalasi lan latihan ing online pribadi utawa ing situs.
  • Pabrik rega langsung

    Pabrik rega langsung

    Nggolek agents.The sistem agensi punika strategi amba saka klompok kita kanggo lay metu kabèh world.we'll nyoba kita paling apik kanggo ndhukung lan nglindhungi kapentingan saka rega agent.lower, sumber kualitas customer, iklan free promosi pameran etc.

Baru

Feature Products

Tampilan Online Chat!