Ngeunaan Us

  • 3 basa produksi 

    Dasar produksi anu lokasina di Cina Kidul, Kulon Cina sarta China.Convenient North laut na rail angkutan ensures kauntungan maksimum. 

  • alat-alat 15 rupa  

    Ngawengku beton nempatkeun campur kode ngompa jeung alat daur ulang, leuwih pilihan pikeun anjeun.

     

     

  • 25 taun 'pangalaman 

    Didirikeun taun 1993, dedicated ka R & D, jualan na sanggeus-jualan pakakas beton.

  • parusahaan 28 Cabang

    subsidiaries béda fokus dina R & D jeung produksi komponén béda, mastikeun yén kualitas unggal komponén anu aya di tingkat perusahaan tur bisa bebas dijual sarta cageur di pasar.

  • 1000 pagawe

    The recruits parusahaan jeung cultivates bakat profésional sarta accumulates ngembangkeun jangka panjang pausahaan.

  • jasa ngaropéa

    jasa ngaropéa

    jasa ngaropéa nembongkeun kakuatan teknis na pasar kami acceptance.Almost sagalana bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh anjeun, nyertakeun bagian brand jero milih, hiasan éksternal, etc.OEM na ODM geus disadiakeun.
  • Technical Support

    Technical Support

    Sateuacan ngajual urang nyarankeun parabot merenah luyu jeung pangabutuh klien sarta situasi praktis séjén migunakeun pangalaman urang jeung jual knowledge.After profésional, insinyur kami sadia pikeun debugging instalasi jeung latihan di online pribadi atawa dina situs.
  • Pabrik harga langsung

    Pabrik harga langsung

    Pilari agents.The Sistim agénsi mangrupa strategi badag tina group urang iklas kaluar kuma world.we'll coba pangalusna kami pikeun ngarojong sarta nangtayungan kapentingan harga agent.lower, sumberdaya kualitas customer, iklan gratis promotion paméran jeung sajabana

Arrivals anyar

fitur Produk

WhatsApp Online Chat!